Lijkt het jou wat om deze zomer bij Friet van Piet te werken in het prachtige Chersonissos en heb jij in je wat wij zoeken?

Stuur dan je motivatie, CV, beschikbaarheid en recente foto naar frietvanpiet@chersonissos.nl. Vermeld er ook even bij of je in het bezit bent van een rijbewijs / bromfietscertificaat!

Wil jij ons na je zomervakantie nog een keer ontmoeten?! Kom dan ook naar de Chersonissos reunie! Net zoals ieder jaar komen wij weer naar de I Love Chersonissos – summer reunion! Dit jaar is de reunie op vrijdag 3 oktober 2014 in Sorbonne, Rotterdam. Info en tickets op www.chersonissos.nl/reunie

Friet van Piet

Friet van Piet word al sinds 2001 gerund door een fanatieke Griek en Nederlandse in het mooie Chersonissos (Kreta). Friet van Piet heeft inmiddels het grootste assortiment Nederlandse snacks voor de hongerige Hollander. Het is centraal gelegen in het bruisende Chersonissos in een zijstraat (Sanaudaki 8) van de boulevard. Dit is naast het Hof van Holland.

De bezorg service is heel populair in Chersonissos! Heel simpel en net zoals in Nederland! Je belt je bestelling door en Friet van Piet bezorgt het bij je accommodatie! Sla dus alvast de bezorglijn op in je telefoon!

Nr.: +302897025589 (bezorging bij je accommodatie in heel Chersonissos!)